Hvor intet bryder vinden

Hvor intet bryder vinden Syv danske kunstnere og forskere f r et frit arbejdsophold af en g defuld velg rer p den ubeboede Storm De gl der sig til en m ned langt fra alting men det overrasker dem alligevel at blive indloge

 • Title: Hvor intet bryder vinden
 • Author: Leonora Christina Skov
 • ISBN: 9788740012941
 • Page: 159
 • Format: Hardcover
 • Syv danske kunstnere og forskere f r et frit arbejdsophold af en g defuld velg rer p den ubeboede , Storm De gl der sig til en m ned langt fra alting, men det overrasker dem alligevel at blive indlogeret i et glashus uden kontakt til omverdenen og uden mulighed for at komme v k Stemningen bliver hurtigt ansp ndt, og da en af dem forsvinder i skoven, og en anden falderSyv danske kunstnere og forskere f r et frit arbejdsophold af en g defuld velg rer p den ubeboede , Storm De gl der sig til en m ned langt fra alting, men det overrasker dem alligevel at blive indlogeret i et glashus uden kontakt til omverdenen og uden mulighed for at komme v k Stemningen bliver hurtigt ansp ndt, og da en af dem forsvinder i skoven, og en anden falder i d den, indser resten, at noget er helt galt Er der en morder iblandt dem Og hvem er n ste offer Snart fletter deres livshistorier og dybeste hemmeligheder sig ind i hinanden, og en st rre historie om bes ttelse, udnyttelse og personligt ansvar tager form.HVOR INTET BRYDER VINDEN er en samtidsthriller inspireret af de klassiske mysterier og et portr t af syv meget forskellige mennesker, der bliver tvunget til at se deres fortr ngninger i jnene.

  • [PDF] Download ☆ Hvor intet bryder vinden | by ☆ Leonora Christina Skov
   159 Leonora Christina Skov
  • thumbnail Title: [PDF] Download ☆ Hvor intet bryder vinden | by ☆ Leonora Christina Skov
   Posted by:Leonora Christina Skov
   Published :2019-04-23T02:37:43+00:00

  About “Leonora Christina Skov

  • Leonora Christina Skov

   Leonora Christina Skov er en dansk forfatter, litteraturkritiker og samfundsdebatt r bosat p Frederiksberg Hun er gift med videnskabsjournalist Annette K Nielsen.Leonora Christina Skov er student fra Helsinge Gymnasium i 1995 og i 2005 magt i litteraturvidenskab fra K benhavns Universitet p en afhandling om Frankenstein, gotiske litteratur og ny feministisk litteraturteori Ved siden af sit forfatterskab fungerede hun fra 2004 til 2006 som litteraturanmelder ved Politiken og siden 2006 har hun v ret litteraturanmelder ved Weekendavisen Hun deltog j vnligt i kulturprogrammet Smagsdommerne p DR2 og deltager fortsat i Mads og Monopolet p P3 Hun er desuden en benyttet foredragsholder.Fra 2000 til 2003 var hun bestyrelsesmedlem i Kvindeligt Selskab I 2003 medvirkede hun i DR2 s satireserie OBLS Oplysning om b sser og lesbiske til samfundet I 2008 blev hun k ret som rets Regnbueperson af Landsforeningen for B sser og Lesbiske I 2010 modtog hun Statens Kunstfonds tre rige arbejdslegat for sit forfatterskab I 2011 blev hun optaget i Kraks Bl Bog I 2012 deltog hun sammen med Annette K Nielsen i DR programserien S dan er k rligheden Silhuet af en synder er solgt til udgivelse i Norge, Spanien og Tyskland, F rsteelskeren er solgt til udgivelse i Tyskland, og Hvor intet bryder vinden er solgt til udgivelse i Tyskland, Holland og TjekkietHun har v ret writer in residence p Hawthornden Castle i Skotland, Sangam House i Indien, Ch teau de Lavigny i Schweiz, Swatch Art Peace Hotel i Shanghai, Ledig House i USA samt ved Det Danske institut i Athen og Damaskus Hun har desuden f et tildelt ophold i Jyllands Postens Fonds og FrederiksbergFondens legatboliger i Berlin, Statens legatbolig Paris samt Det Danske Kulturinstituts legatbolig i Sankt Petersborg Fra januar til marts 2016 var hun artist in residence i Cholamandal Artist Village i Chennai, Indien.

  607 thoughts on “Hvor intet bryder vinden

  • (3.5) Spændende, velskrevet, langt ude, sarkastisk, mandefjendsk, dømmende (egne personer), fin reference til Agatha Christie, tab af højde mod slutningen. Ikke sidste gang jeg har læst Leonora Christina Skov, men jeg kunne godt tænke mig lidt flere tanker, lidt færre intriger.


  • Jeg vakler mellem 3 og 4 stjerner, for ingen tvivl om at Leonora Christina Skov skriver røven ud af bukserne og spidder dobbelt-moralen og hykleriet hos sine karakterer. Bogen er også spændende, selvom jeg ret hurtigt lurede sammenhængen. Når jeg bliver ved de tre stjerner er det fordi, jeg føler, at forfatter-stemen ikke bare spidder, men dømmer sine karakterer - og udstiller dem, og det irriterede mig, da jeg var kommet ca. halvvejs gennem bogen: Ingen er selvfølgelig sort/hvid, men fo [...]


  • Goed verhaal, erg spannend opgebouwd en in elkaar geweven. Personages waren soms een beetje getypecast, maar er zat naar mijn idee toch genoeg diepte in. Bleef na de ontknoping nog wel met wat vragen achter (een in het bijzonder), wat me ergens irriteerde, maar het einde is ook eigenlijk wel goed zoals het is. Aanrader, deed me denken aan And Then There Were None van Agatha Christie ;)


  • Spændende plot og krævende persongalleri. Det er absolut ikke sidste gang, at jeg læser en bog af Leonora Christina Skov. Sprogligt veludført, og spændingen opretholdes til det sidste - kombineret med et par overraskelser. Kan bestemt anbefale den!  • Goede detective met oplopende spanning maar het plot was gekunsteld en zwak. Toch vier sterren omdat het boek mij bleef trekken.


  • 3.0-3.5 Stjerner vil jeg nok give denne bog.Vi møder 7 rimelige forskellige mennesker, som alle får tilbud et ophold på en dansk ø, men alting føles fra starten ikke at være som det skal være. Efter forsvindingen af en person, bliver alle mere forundret over situationen de er i, mens de bliver påmindet episoder fra deres livJeg sidder nu her, efter at have læse bogen, med en sær følelse inden i. Jeg har det bedre med mig selv, men på en mærkelig forbudt måde. Hvad der er sket, er j [...]


  • Dit boek heb ik geleend van mijn schoonmoeder nadat ik het 2 jaar geleden als verjaardagscadeau heb gegeven. Na het nu zelf gelezen te hebben voel ik me een beetje schuldig dat ik dit boek als verjaardagscadeau heb gegeven. De personages in dit boek waren ronduit verschrikkelijk. Stuk voor stuk. Wat een irritant volk! De verhaallijn interesseerde mij, maar de uitvoering hier van was teleurstellend. Het duurde bijna 200 bladzijdes toen de spanning er eindelijk een beetje in kwam. Alles rolde wel [...]


  • Een vreemd boek dat traag op gang komt en dan een 'lost'-achtige wending krijgt. Het poogt erg hard om spannend en mysterieus te zijn maar loopt op een sisser af. Er bestaat ook zoiets als teveel willen uitleggen hoe alles precies met elkaar verbonden is, zeker als je verhaallijn in werkelijkheid dunner is dan een blad papier.


  • En god og spændende roman, som er bedst beskrevet som en thriller, for selvom den har krimi elementerne er den ikke kun en krimi. Historierne om de forskellige personer og hvorfor de er havnet på Stormø er flettet godt sammen og jeg synes der var mange gode overraskelser og twists. Alt i alt en god thriller, som jeg gerne ville se filmatiseret.


  • Spannend plot. Toch leek het verhaal erg veel op het boek 'tien kleine negertjes' van Aghata Christie. Gelukkig ebte dit gevoel weg naarmate het einde van het boek.


  • Jeg begyndte at læse bogen mens jeg var hjem syg. Så fik jeg det dårligere, og magtede ikke at læse noget som helst. De sider jeg havde læst kaldte til mig dog. Jeg kunne mærke at de havde vakt min nysgerrighed for at læse mere. Så magtede jeg at læse igen, og jeg åbnede bogen igen i går. Jeg kunne ikke lukke den før jeg var færdigt kl. 2 om morgenen. Tegn på en god bog: at man ikke kan lægge den fra sig. :)Sproget var perfekt til at lokke mig videre og dybere ind i bogen. Det var [...]


  • En spændende og velskrevet thriller, der kan få dig til at glemme verden for en stund.En gruppe kunstnere og forskere tilbydes arbejdsophold på en ukendt ø. Her skal de i en måned bo i et glashus totalt isoleret for omverdenen, og fokusere på deres arbejde. Der er intet telefonsignal og det er umuligt at komme væk fra øen. Og så begynder mystiske ting at finde sted. Et reb i loftet som ingen kender til, og nogle af deltagerne forsvinder pludseligt. Langsomt afsløres det hvad - eller hv [...]


  • Jeg er vild med Leonora Christina Skovs sprog og de karakterer hun tegner. Men ser dem levende for sig. Plottet er spændende, og især første halvdelen slugte, jeg hurtigt. Desværre er slutningen lidt forudsigelig og man sad ikke tilbage med den der forløsende følelse, som man nogen gange får. Men overordnet set en rigtig god og velskrevet bog.


  • Jeg er lidt mellemfornøjet. Det er ikke en dårlig bog, men. Masser af potentiale (og Agatha Christie-inspirationen kan jeg godt li') men der er bare ingen af personerne der er rigtig levende faktisk synes jeg bedst om indledningen og afslutningen.


  • Rigtig god underholdning i spændingsgenren. Man gyser og bæver godt undervejs, men (i hvert fald denne læser) tabes hen mod slutningen i et rigelig finurligt og ja, langt ude plot. Men de første 80% holder, og gør også bogen læseværdig i sin helhed.


  • Het boek begon veelbelovend, maar wat jammer van het eind! Alsof de schrijfster zelf ook niet meer wist hoe ze de eindjes aan elkaar moest verzinnen. Echt een tegenvaller.  • Goed boek, leest vlot. Spanning genoeg. Enkel het einde zorgt voor 4 sterren ipv 5. Te snel uitgeschreven en redelijk ver gezocht.

  • Udmærket skrevet og et potentielt spændende plot, men med et klichéfyldt persongalleri, forudsigelig handling og en tung afslutning. Det føltes som en fattigmands Stephen King-roman.  • Begon interessant maar viel later helemaal stil. Rare en gezochte onwaarschijnlijkheden, beetje a la Agatha Christie. Nou ja, je wilt toch weten hoe het afloopt dus doorgelezen natuurlijk.


  • Tussen 3 en 4 sterren. Wel een goed boek. Vlot te lezen. Het mocht gerust wat uitgebreider en langer zijn voor mij.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *